Huisartsplaats

Ben jij de huisarts die ons team komt versterken?

  • medicus2
Grote versie
Sinds:28 jan 2021 om 15.45 uur
Type:gevraagd

Een eigen praktijk zonder de administratieve lasten? Zonder zorgen altijd bekwaam personeel? Maximale ondersteuning bij de zorg voor de patiënt. Financiële zekerheid zonder te hoeven investering in een eigen praktijk? Werken bij Medicus Essentia met uitstekende financiële voorwaarden en toch de autonomie in de praktijk?

Medicus Essentia biedt een prachtige mogelijkheid aan huisartsen die zich vooral willen richten op de zorg voor hun patiënten zonder de administratieve processen van een eigen praktijk. Bij Medicus Essentia staan de patiënt én de huisarts als zorgverlener centraal. Wij beschikken over ervaren huisartsen die jou begeleiden en coachen om jouw werk als huisarts tot een succes te maken.

Ben jij een innovatieve huisarts die kwaliteit en effectiviteit bovenaan zijn lijst heeft staan en die het vak van huisarts verder vorm wil geven? Niet als solist werken maar werken in een ambitieus team zowel in de praktijk als met de centrale organisatie. Inhoudelijk gecoacht worden en ondersteuning krijgen op het gebied van bedrijfsvoering en kwaliteit? Onderdeel wil zijn van de Medicus Essentia organisatie met alle voordelen die dit geeft ten opzichte van elders in loondienst als huisarts?

Geïnteresseerd? Neem dan graag contact met ons op: info@medicusessentia.nl. Meer informatie over Medicus Essentia kunt u vinden op onze website, www.medicusessentia.nl.