Huisartsplaats

Goedlopende praktijk in Alkmaar

  • Schermafbeelding 2022 04 22 om 16.07.45
Grote versie
Sinds:24 apr 2022 om 20.13 uur
Type:aangeboden

Aangeboden:

Goedlopende huisartsenpraktijk in het mooie Alkmaar. De praktijk is onderdeel van een kostenmaatschap van drie praktijken met de naam Huisartsen Huiswaard / Gezondheidscentrum Huiswaard.

Concreet betekent dit dat personeel, huisvesting, accreditatie en waarneming gedeeld worden, maar dat de praktijk een eigen patiëntenpopulatie heeft. 

Het betreft hier een geaccrediteerde praktijk (via de gezamenlijke accreditatie van HONK) met 

  • 2 POH-S
  • 1 POH GGZ
  • 5 doktersassistentes
  • 1 doktersassistente in opleiding

De praktijk heeft een stabiele patiëntenpopulatie van 2129 personen die veelal op loop- / fietsafstand wonen. Indien gewenst is er mogelijkheid tot groei.

De praktijk is gesitueerd in een centrum met Fysiotherapie, Diëtetiek, Ergotherapie en Thuiszorgorganisatie Evean. De dichtstbijzijnde apotheek zit aan de overkant de straat.

De praktijk is aangesloten bij een goed georganiseerde HAPA en HAGRO. Tevens is er een gestructureerd FTO.

Ik zou graag op korte termijn ( 1/10/2022 of 1/1/2023) de praktijk overdragen, maar uiteraard is een overdrachtsperiode in de vorm van een waarneemconstructie een mogelijkheid. Vanaf half augustus ben ik opzoek naar een nieuwe waarnemer voor de woensdagen en vrijdagen. Wellicht dat dit te combineren valt.

Graag ontvang ik bij interesse een CV / brief via huisartskraus@icloud.com. Via dit mailadres kunnen ook vragen gesteld worden. Uiteraard is er mogelijkheid voor een eventueel telefonisch contact.