Huisartsplaats

Huisarts praktijkhouder in Wemeldinge

Sinds:30 mrt 2021 om 10.19 uur
Type:gevraagd

Huisartsenpraktijk Wemeldinge zoekt huisarts voor duo praktijk

 

In onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk in Wemeldinge zijn we op zoek naar een huisarts die eerst voor 2-3 dagen per week in onze praktijk wil komen waarnemen en indien dit wederzijds goed bevalt op termijn van ca 1 jaar medemaat wil worden. Zowel over het aantal dagen als over de termijn om medepraktijkhouder te worden valt te overleggen. De vertrekkende huisarts gaat met pensioen, de blijvende huisarts (38jr) is nu aantal jaar praktijkhouder en wil deze uitdaging graag met iemand samen aangaan!

De praktijk is een kleinschalige duo praktijk (ruim 2950 patiënten) in een prachtig dorpje gelegen aan de Oosterschelde nabij Goes. De populatie is makkelijk toegankelijk, nuchter en daarom prettig om als patiënt te hebben. De praktijk is gevestigd in een modern pand ( okt 2017) waarin ook spreekuur wordt gehouden door een podotherapeut en diëtiste.

Binnen de praktijk zijn er behalve dokters- en apothekersassistenten, een poh somatiek en ouderenzorg, een poh-GGZ, een poh-Jeugd en een praktijkmanager werkzaam.