Huisartsplaats

Huisarts - praktijkopvolger gezocht Rozet Rijn Westervoort

  • foto11
  • foto2
  • foto4
  • foto5
  • foto6
Grote versie
Sinds:30 nov 2020 om 12.08 uur
Type:aangeboden

Per 1 januari 2022 gaat onze collega met pensioen en zoeken we een opvolger.

Even voorstellen: wij zijn een jonge, ondernemende, innovatieve en goed georganiseerde HOED in Westervoort (tegen Arnhem aan).

We bestaan uit 3 praktijken met ieder ons eigen patiëntenbestand en inkomsten maar met een gezamenlijke missie en visie en een verregaande samenwerking op het gebied van personeelsbeleid en praktijkvoering. De praktijk ter overname heeft 2.350 patiënten.

3 Praktijkhouders van Rozet Rijn, met elk een vaste waarnemer, sturen samen een team aan van 7 assistentes en 5 POH (DM, CVRM, astma/COPD, GGZ). Wij vinden opleiden, ontwikkelen en deelname aan wetenschappelijk onderzoek belangrijk. Momenteel hebben we een huisarts in opleiding en een stagiaire doktersassistente.

Daarnaast is er ondersteuning van een manager, assistent manager en ondersteunend medewerker. Dit alles in een prettige en open werksfeer!

Samen met Huisartsenpraktijk Rozet IJssel, apotheek, fysiotherapeuten, podotherapeuten en bloedafname SHO zijn we gevestigd in gezondheidscentrum Rozet.

Er is een goede samenwerking met huisartsenpraktijk Rozet IJssel, waarbij ook gezamenlijke speerpunten aanwezig zijn.

We hebben veel aandacht voor efficiënte patiëntenzorg waarbij we met het zicht op de toekomst steeds meer gebruik willen maken van de mogelijkheden van de ICT.

Als HIS gebruiken we Medicom, verder zijn MgN, beeldbellen en OZO al geïmplementeerd in onze praktijken. De kernwaardes van de huisartsengeneeskunde worden door ons onderschreven.

De praktijk is NHG geaccrediteerd.

En waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en gezellige collega die goed kan samenwerken, goede communicatieve vaardigheden heeft en affiniteit heeft met praktijkvoering.

Teamwork en teamgevoel staan hoog bij ons in het vaandel.

Voel je je aangesproken door deze vacature of heb je nog vragen, bel of mail ons gerust!!

Ook kun je kijken op onze website: https://rozetrijn.onzehuisartsen.nl/

Een periode werkzaam zijn in onze praktijk voorafgaand aan januari 2022 om te kijken of er wederzijds een match is met collega’s en praktijk behoort zeker tot de mogelijkheden en lijkt ons een pré.

Ben je er al uit en denk je: “jullie zijn op zoek naar mij!!” stuur ons je sollicitatiebrief met CV voor 7 december 2020 gericht aan mw. B. Hol, manager huisartsenpraktijk Rozet bhol@huisartsenrozet.nl

Vragen over de praktijk zelf kunnen gericht worden aan: huisarts J. van Dijke via jvandijke@huisartsenrozet.nl