Huisartsplaats

Huisarts (waarnemer of loondienst) 2-4 dagen pw

  • Gagelhof exterieur 02
Grote versie
Sinds:01 okt 2021 om 11.43 uur
Type:gevraagd

Huisartsenpraktijk Gagelhof is een mooie praktijk in Utrecht-Overvecht, waar 4.400 patiënten uit verschillende culturen huisartsenzorg ontvangen. Het team is hecht en bestaat uit drie huisartsen, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en vier doktersassistenten. De lijnen zijn kort en de werksfeer in het team is prettig en informeel.

Wie zoeken wij?

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale verrichtingen. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré wanneer je naast Nederlands nog een taal vloeiend spreekt, bijvoorbeeld Turks of Marokkaans. Ook is het prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Medicom.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Bij ons krijg je mogelijkheden op bijscholing en persoonlijke groei. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met onze praktijkmanager Ellen Viergever via ellen.viergever@centrichealth.nl.