Huisartsplaats

Huisarts (waarnemer of loondienst) 2-3 dagen pw

  • Baskaya header 01
Grote versie
Sinds:01 okt 2021 om 12.07 uur
Type:gevraagd

Bij huisartsenpraktijk Baskaya ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. Er werken zeven huisartsen, vier praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, zeven dokterassistenten en een praktijkmanager. De praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Medicaya, een gezondheidscentrum met professionals die in het bijzonder bekend zijn met de verscheidene culturen van de bewoners van de wijk.

Wie zoeken wij?

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale verrichtingen. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing. Het is prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Medicom.

Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré (en eigenlijk een voorwaarde) dat je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend spreekt. Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans, Bulgaars, Afghaans of Hindoestaans.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via onze praktijkmanager Ayse Sak, via ayse.sak@centrichealth.nl.