Huisartsplaats

Huisarts (waarnemer of loondienst) 2-4 dagen pw

  • Iepenhof header 5
Grote versie
Sinds:15 okt 2021 om 11.53 uur
Type:gevraagd

Huisartsenpraktijk Iepenhof is een moderne praktijk, waar 12.000 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee locaties in Woerden. Er werken acht huisartsen, twee praktijkondersteuners GGZ, vier praktijkondersteuners somatiek, 13 doktersassistenten en een praktijkmanager. Het team van de Iepenhof is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Iepenhof, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en medewerkers van de thuiszorg participeren.

Wie zoeken wij?

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale verrichtingen. Jij bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing. Zo zijn wij volop bezig met het introduceren van ehealth in de spreekkamer. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers, het is een pré wanneer je naast Nederlands nog een taal vloeiend spreekt, bijvoorbeeld Turks of Marokkaans. Ook is het prettig wanneer je ervaring hebt met ons HIS, Promedico.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Bij ons krijg je mogelijkheden op bijscholing en persoonlijke groei. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met onze praktijkmanager Ellen Viergever via ellen.viergever@centrichealth.nl.