Huisartsplaats

HUISARTSEN PRAKTIJK AANGEBODEN OP ST. MAARTEN

  • foto 1
  • foto 2
  • foto 3
  • foto 4
  • foto 5
Grote versie
Sinds:16 jan 2020 om 02.42 uur
Type:aangeboden

Ivm pensioen ter overname aangeboden:
HUISARTSEN PRAKTIJK op ST. MAARTEN (Nederlandse deel)

Gezocht:  HUISARTS(EN) (solist, duo, BIG geregistreerd) voor een goed lopende en direct inkomen genererende huisartsenpraktijk.
Bij voorkeur per juli 2020, maar overleg hierover is mogelijk.

St. Maarten is een multicultureel en actief eiland met een relatief jonge bevolking.
De voertaal is Engels, echter kennis van Frans en Spaans strekt tot aanbeveling.
De praktijk telt ong. 2500 patiënten en heeft een enthousiaste staf van assistentes die de frontdesk bemannen en assisteren bij de administratie.
Een van de huidige huisartsen is grondlegger van HIV/AIDS preventie. De praktijk behandelt daarom ook een groot aantal HIV/AIDS patiënten. Huisartsen met interesse om dit voort te zetten genieten de voorkeur.
De praktijk werkt met een EPD (electronisch patiënten dossier) en is gevestigd in een modern pand met 2 spreekkamers, 1 behandelkamer en een wachtruimte met zusterpost.
ANW-diensten worden opgevangen door het ziekenhuis (EHBO) maar deze zullen in 2020 door een nog op te richten HAP worden overgenomen.
Naast de praktijk is een losstaande apotheek gevestigd.
Op St. Maarten wordt overname (goodwill) betaald voor huisartsenpraktijken. Deze wordt in onderling overleg bepaald. 
Zoals reeds aangegeven: op St. Maarten worden alleen BIG geregistreerde huisartsen toegelaten.

St. Maarten heeft naast het multiculturele karakter een zeer aangenaam leef milieu waar men voornamelijk buiten leeft. Er zijn veel sport mogelijkheden en er zijn goede scholen aanwezig (tot en met het middelbare schoolniveau).

Heeft u serieuze interesse om uw huisartsen werk te verplaatsen naar een leuke praktijk op dynamisch St. Maarten, neem dan contact op via gvanosch@caribserve.net en/of andreherles@gmail.com of middels whatsapp op +1721 5200914 of +1721 5875017