Huisartsplaats

Huisartsen praktijk ter overname Den Helder

  • Naamloos2
  • 4
Grote versie
Sinds:05 mrt 2018 om 15.04 uur
Type:aangeboden

De aangeboden praktijk is sinds 2009 gevestigd in een HOED met een inpandige Apotheek en Fysiotherapie die zorg geeft aan ruim 10.000 patiënten. De HOED bestaat uit twee solo praktijken en een duo-praktijk. De aangeboden praktijk telt thans 2600 ingeschreven patiënten. De leeftijdsopbouw van de 4 collega’s en waarnemer is evenwichtig. Daarnaast zijn er in totaal 10 (parttime werkende) doktersassistentes, een POH-GGZ en drie POH-S’s werkzaam. VGZ/Univé is de preferente verzekeraar. Bekostiging van het gehuurde praktijkpand vindt gezamenlijk plaats.

In de aangeboden praktijk zijn twee doktersassistentes werkzaam (1 FTE) en een POH-S (16 u/wk). De administratief medewerkster is evenals de huisarts en inval-assistente op basis van leeftijd vertrekkend.

Gezocht wordt naar een normale sociaal voelende arts met bereidheid tot goede samenwerking met de collegae in het centrum. De patiëntenpopulatie in Den Helder is redelijk constant en de praktijk ligt op driehonderd meter van het Noord West ZH locatie Noord en op een paar honderd meter afstand van station en centrum.