Huisartsplaats

Huisartsenpraktijk Koeweide zoekt huisarts voor praktijkovername

Sinds:06 jan 2020 om 15.04 uur
Type:aangeboden

Huisartsenpraktijk Koeweide is een goed georganiseerde groepspraktijk bestaande uit drie praktijken. Voor een van de praktijken zijn wij op zoek naar een opvolger.

Huisartsenpraktijk Koeweide biedt zorg aan ongeveer 8000 patiënten uit Aalten, Bredevoort en aangrenzende buurtschappen. De zorg wordt geleverd door 5 huisartsen, 5 assistentes, 2 praktijkondersteuners GGZ, 2 praktijkondersteuners somatiek en per 1 januari 2020 een praktijkondersteuner ouderenzorg. Het team wordt ondersteund door een praktijkmanager. De praktijk is NPA geaccrediteerd.

Binnen de praktijk wordt gewerkt met Medicom. De praktijk neemt deel aan ketenzorg Diabetes, CVRM en COPD van de Huisartsenzorg Oost Achterhoek. Voor avond-/nacht-/ weekendzorg is de praktijk aangesloten bij Huisartsenpost Oost Achterhoek. 

Centraal in de zorg aan onze patiënten staat de persoonlijke betrokkenheid van de huisarts en het team. Door het op naam ingeschreven zijn van de patiënten wordt deze visie extra geborgd. Er liggen goede samenwerkingsverbanden met collega’s, andere disciplines en apotheken.

Wij zoeken een enthousiaste huisarts die net als wij samenwerking, collegialiteit, optimaliseren van de patiëntenzorg en de persoonlijke betrokkenheid bij patiënten erg belangrijk vindt.

Praktijkovername zal in overleg in 2020 plaatsvinden. Praktijk is ook geschikt om in duo over te nemen. Praktijk is gevestigd in een eigen pand aan de Koeweide in Aalten. Recent is het naastgelegen pand aangekocht om te kunnen uitbreiden en ruimte te kunnen bieden aan alle disciplines binnen de huisartsenpraktijk.

Interesse? Dan komen wij graag in gesprek met jou. Motivatie en CV kunnen gestuurd worden naar Lisette Mulder, praktijkmanager, Koeweide 16, 7121 EJ Aalten. Lisette.mulder@ezorg.nl. Voor meer informatie kan contact op worden genomen (0543-473710).