Huisartsplaats

Huisarts/HIDHa gezocht

Sinds:20 apr 2022 om 13.28 uur
Type:gevraagd

Word jij lid van het team?

Ik ben op korte termijn op zoek naar een huisarts in mijn praktijk voor minimaal 2 dagen per week.

Profiel:

  • Gemotiveerd om in Alphen aan den Rijn als huisarts te werken
  • Geïnteresseerd in evidence-based huisartsgeneeskunde.
  • Ik zoek een goede samenwerker, die zich ook inzet voor de organisatie van werk en opleiding van huisartsen en coassistenten.
  • Uitzicht op langdurige samenwerking, waarbij elke vorm bespreekbaar kan worden.
  • Bovenal een fijne collega.

Interesse?

Stuur dan je  motivatie met CV naar glnijessen@hotmail.nl  Je ontvangt binnen 5 dagen een reactie.


Omschrijving Huisartsenpraktijk Nijessen

Huisartsenpraktijk Nijessen is onderdeel van HOED Lupine en is gevestigd in het in 2019 geopende Gezondheidscentrum Lupine in de wijk Ridderveld. De praktijk is sinds 2019 een huisartsenpraktijk binnen de HOED. In  de HOED werken we al 10 jaar goed samen met drie andere praktijken op het niveau van personeel, kwaliteitsontwikkeling, ketenzorg, huisvesting en nieuwe ontwikkelingen. Ons team is enthousiast en kan veel, daar zijn we trots op.

We zijn een goed georganiseerde moderne huisartsenpraktijk, verbonden aan de huisartsenopleiding. We streven naar persoonlijke en continue zorg voor onze patiënten. We hebben een breed takenpakket en goede faciliteiten. We zijn innovatief en ambitieus. De praktijk zet zich in voor kwaliteitsbeleid binnen het hele team en voor de huisartsenzorg in Alphen aan den Rijn.

Naast de individuele patiëntenzorg heeft ook de organisatie van zorg onze interesse. Zeker in deze tijd waar ontwikkelingen zich in en na de corona-crisis elkaar snel opvolgen proberen we hierin flexibel en vooruitstrevend te zijn.


Graag meer informatie ? Dat kan, neem contact op met Leo Nijessen (tel: 06-53693666 of eerder genoemd e-mailadres).