Huisartsplaats

Maat gezocht in Zevenbergen

Sinds:29 aug 2021 om 19.40 uur
Type:gevraagd

Ben jij waarnemer en heb je interesse om praktijkhouder te worden? Dan zou ik graag met je in contact komen.

 

Waar liggen hier de KANSEN

  • Nieuwbouw – In de zomer van 2022 gaan we verhuizen naar een nog te bouwen gezondheidscentrum. Je kunt dus nog meedenken over de inrichtingen en sfeer van de praktijk en je eigen spreekkamer.
  • Relatief kleinschalige praktijk in Zevenbergen, verstedelijkt platteland, met 5000 patiënten.
  • Goed te combineren met privé leven – ik ben zelf moeder van 2 jonge kinderen.
  • Toekomst; aangezien mijn ene collega komend jaar met pensioen zou willen, en mijn andere collega over een paar jaar, kunnen we samen nadenken over de visie van onze huisartsenpraktijk en de dagelijkse gang van zaken naar eigen wens invullen.

 

Veel gehoorde TWIJFELS bij praktijkovername zijn onder andere:

  1. Overname kost veel tijd - Ik ben dit jaar maat geworden bij het huisartsen echtpaar. De onderhandelingen zijn geweest en een maatschapscontract is opgesteld, dus daar hoeft niet veel werk in te zitten.
  2. Veel diensten - op basis van een praktijk van 5000 patiënten hebben wij totaal 78 diensten, dus met 3 praktijkhouders zijn dit ongeveer 26 per persoon, waarvan 1 week achterwacht. In 2022 zal dit waarschijnlijk minder zijn door andere werkwijze op huisartsenpost.
  3. Administratieve rompslomp – Ja, er komt administratie bij kijken. Dit doen wij samen met een praktijk manager, waar nodig kun je taken uit besteden. Ik zou streven naar 3 praktijkhouders voor een goede balans werk en privé.

 

Om kennis te maken met onze praktijk zou je komende maanden eerst kunnen waarnemen, mijn collega zou het stokje graag in 2022 aan je overdragen.

 

Groeten Moniek de Jong

Huisartsenpraktijk Slort, Tan en de Jong