Huisartsplaats

Medisch Centrum Loudon zoekt 1 of 2 ambitieuze en ondernemende huisartsen voor praktijkovername

  • Bordewijk2
Grote versie
Sinds:30 nov 2021 om 16.08 uur
Type:aangeboden

Wij zijn op zoek naar enthousiaste huisartsen die een nog groeiende praktijk van 5000 patiënten willen overnemen wegens pensionering van 1 van onze maten. 

Medisch centrum Loudon is een grote huisartsenpraktijk met ruim 16.000 patiënten. Ons centrum bestaat uit 2 locaties. Onze nieuwe locatie aan de Bordewijklaan is een volwaardig centrum voor ongeveer 5000 van onze patiënten. De patiëntenpopulatie bestaat uit een fijne mix van verschillende leeftijden en achtergronden, afkomstig uit de wijken Bezuidenhout, Mariahoeve, Marlot en Wassenaar Zuid. Je werkt samen met Medisch Centrum Loudon, locatie Loudonstraat. In onze gezamenlijke praktijken zijn 11 huisartsen en 1 huisarts in opleiding werkzaam.

Wie zoeken wij:

Enthousiaste en doortastende collega’s, die zich willen vestigen in deze regio. Wij zijn een hecht, ondernemend en loyaal team. Daarom zoeken wij collega’s met teamspirit, een “aanpakkersmentaliteit” en leidinggevende vaardigheden om in onze maatschap te worden opgenomen. We vragen een overnamesom.

Wat bieden wij:

Een mooi centrum en leuke collega’s! De praktijk op de Bordewijklaan is een gloednieuwe en volwaardige praktijkruimte met ruime mogelijkheden. We hebben een praktijkmanager, goede assistentie en POH’s somatiek -ouderen en -GGZ. Op onze beide locaties werken enthousiaste, ondernemende en veelzijdige huisartsen, en er zijn vele faciliteiten zoals bloedafname, echodiagnostiek en reizigersvaccinaties. In het pand zijn tevens een tandartsenpraktijk, Visio en de Nederlandse Obesitas Kliniek gevestigd.

Wil jij deel van uitmaken van onze maatschap, schroom dan niet om contact op te nemen! 

Voor meer informatie neem contact op met onze huisarts Reinold Siccama: 0614178336