Huisartsplaats

Overname huisartsenpraktijk Brandenburg

Sinds:03 apr 2019 om 11.48 uur
Type:aangeboden

We zijn op zoek naar een collega huisarts (of collega’s) die de andere solopraktijk in ons dorp Overdinkel wil(len) overnemen of waarnemen. Onze huidige collega wil het graag rustiger aan gaan doen en indien mogelijk per 1 oktober a.s. de praktijk overdragen aan een opvolger. 

In de huidige praktijk zijn 1 huisarts, 3 doktersassistentes, een POH-s en een POH-ggz werkzaam. De huisartsenpraktijk maakt deel uit van een actieve HAGRO die op dit moment aan het verjongen is. Er wordt gebruik gemaakt van zorgstraten, aangeboden door THOON (Twentse Huisartsen Organisatie Oost-Nederland).

Overdinkel heeft een gevarieerde populatie en alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd. De mensen zijn vriendelijk en hebben nog respect voor de zorgverleners. De samenwerking met thuiszorg, fysiotherapie, gemeente en andere spelers van de sociale kaart verloopt vlot.

Op dit moment zijn er 2 solo-praktijken in Overdinkel (samen 5000 patiënten uit de dorpen Overdinkel, Losser en Glane). We zijn druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw en modern gezondheidscentrum, waar voor alle (para)-medische zorgverleners (o.a. fysiotherapie, apotheek, thuiszorg) een plek is. We hopen dit op korte termijn te realiseren.

Overdinkel ligt in een groene en rustige omgeving, dicht in de buurt van de steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Gronau (D). Er zijn ruime mogelijkheden voor huisvesting. Er is veel keuze wat betreft scholing en kinderopvang. Met de nabijheid van de Technische Universiteit Twente en Saxion Hogeschool is er ook voldoende werkgelegenheid voor hogeropgeleiden.

Voor meer informatie of een gesprek kunt u contact opnemen met:

Maike Righart, voorzitter HAGRO Losser-Overdinkel

Huisartsenpraktijk ’t Veld

Prins Bernhardstraat 4

7586 BH Overdinkel

Telefoon: 053-5361868

E-mail: info@hetveld.eu