Huisartsplaats

Praktijk Noordwest Veluwe (HOED)

Sinds:08 nov 2020 om 20.12 uur
Type:aangeboden

Huisarts (praktijkhouder) Noordwest Veluwe

De praktijk

Voor de goed georganiseerde praktijk op de Veluwe zijn we op zoek naar een opvolg(st)er (of duo). We zoeken een betrokken collega, die enthousiast is om praktijk te voeren in een HOED-setting, nauw kan samenwerken in de kostenmaatschap met de huisartsen van de overige praktijken en het vak in de volle breedte wil vormgeven.

De huisartspraktijk is gevestigd in een medisch centrum, samen met een andere solo-praktijk, een duo-praktijk van een huisartsenechtpaar en een solo-tandartspraktijk. Direct aangrenzend bevindt zich een apotheek.

De HOED is in 1996 gestart samen met drie collega’s en is gevestigd op de begane grond van een wooncomplex. Ons loyale, enthousiaste en gezellig team bestaat uit POH’s-Somatiek, een POH-GGZ, assistenten en een praktijkmanager.

De praktijk is aangesloten bij huisartsencoöperatie Medicamus. Medicamus is een vooruitstrevende, innovatieve organisatie die de praktijken veel werk uit handen neemt. Medicamus organiseert, onder andere, samen met de huisartsenpraktijken in de regio de multidisciplinaire ketenzorg, de huisartsenpost, nascholingen en de automatisering (de hele regio heeft hetzelfde HIS).

Praktijksamenstelling

  • 1.545 patiënten
  • Gemiddeld van opbouw
  • Relatief veel 70+
  • Een trouwe, nuchtere patiëntenpopulatie met oorspronkelijke bewoners, maar ook import van buiten het dorp
  • Recente inventarisatie in de HAGRO laat zien dat uitgroeien naar een normpraktijk (indien gewenst) absoluut mogelijk is

De praktijk ligt in een bijzonder aantrekkelijke regio om te wonen. Centraal gelegen op de rand van de Noord-Veluwe, met prachtige bossen, heide en water (Veluwemeer) op loop- en fietsafstand. Uitstekende verbinding met de rest van Nederland door ligging aan de A28 en aanwezigheid van een NS-station.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie contact op met: Natasja Schijf, zaakwaarnemer namens de praktijkhouder, 06-49423220, natasja@praktijkmanagerzorg.nl

Er is een uitgebreid overnamememorandum beschikbaar. Deze wordt na het kennismakingsgesprek ter beschikking gesteld.