Huisartsplaats

Praktijk gezocht buiten de randstad

  • Dieuwke2
Grote versie
Sinds:10 aug 2018 om 12.33 uur
Type:gevraagd

Ik ben Dieuwke Stapel, ik ben nu 5 jaar waarnemer en ik ben op zoek naar een praktijk ter overname of naar een associatie binnen een praktijk. Momenteel werk ik in de randstad (regio Gouda-Alphen) en als gezin zouden we graag buiten de randstad gaan wonen en werken.

Ik ben al lang werkzaam als een vaste waarnemer in een dorpspraktijk, alwaar ik alle soorten zorg (acuut, chronisch, palliatief) lever en ook als kwaliteitscoordinator verantwoordelijk ben voor de NHG accreditatie. Aangezien deze praktijkhouders nog jong zijn, kan ik deze praktijk niet overnemen en zoek ik mijn eigen praktijk.

Ik hecht een groot belang aan kwalitatief hoogwaardige zorg met een warm persoonlijk contact en korte lijnen met ketenpartners. Ik streef naar goede voorzieningen voor de patiƫnt zoals: variabele duur van een consult, avondspreekuur, dermatoscopie, ECG en ander aanvullend onderzoek. Maar ook goede voorzieningen voor het personeel zoals: taakverrijking, participatie en autonomie. Ik sta open voor een apotheekhoudende praktijk en het is ook mijn wens om als huisartsopleider te gaan werken.

Binnen ons gezin is veel kennis aanwezig op het gebied van zorg, algemeen management (kwaliteit, personeel, facilitair), automatisering, projectvoering en procesverbetering.

Ik heb een voorkeur voor een grote solopraktijk (+/- 2x norm) met een betrokken HIDHA of een maatschap met twee tot maximaal drie maten. Het liefste in een klein tot middelgroot dorp in of direct naast de regio's: Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland of Overijssel. Voor onze kinderen zoeken we een groene woonomgeving met meer rust en kwaliteit van leven dan in de randstad, met goede scholen cq. OV verbindingen voor in de toekomst. Ik wil graag 3,5 tot 4 dagen per week werken zodat ik ook voldoende tijd aan mijn gezin kan besteden.

Bekijk eventueel mijn website (huisartsvervanger.nl) of bel me voor meer informatie (085-0030014). Ik hoor graag van je als je een match ziet!