Huisartsplaats

Praktijk Opvolger gezocht voor praktijk In Arnhem

Sinds:28 jan 2019 om 14.13 uur
Type:aangeboden

Na meer dan 30 jaar huisarts te zijn geweest wil ik m.i.v. 01-01-2020 stoppen. Ik zoek dus een opvolger voor mijn praktijkdeel, die in goede harmonie met mijn huidige collega de praktijk wil voortzetten. Voor serieuze kandidaten bestaat de mogelijkheid om ook al in 2019 1 of 2 dagen per week op waarneembasis te komen werken.

 

Het betreft de helft van een duo praktijk van 3750 patiënten die op naam van de maatschap zijn ingeschreven. Mijn opvolger zal een duomaatschap gaan vormen met Sanne Nooteboom, mijn huidige maat sinds 2016. De nieuwe maatschap zal een duomaatschap worden met een 50/50 verdeling met daarnaast eventueel de mogelijkheid van het inzetten van een vaste waarnemer of HIDHA.

 

Wij hebben een goed georganiseerde, NHG geaccrediteerde praktijk met een vast team van 3 praktijkassistentes, een praktijkmanager, een POH somatiek voor astma, COPD en CVRM zorg en een POH diabetes. Daarnaast werken we samen met een drietal POH-GGZ voor volwassenen en een POH-GGZ voor de jeugd op zelfstandige basis. Voor de ketenzorg CVRM en diabetes en voor de diensten zijn we aangesloten bij de zorggroep van Onze Huisartsen. Er is een goede samenwerking met de collegae uit de huisartsengroep. We maken gebruik van Medicom en zijn aangesloten bij het LSP.

De praktijk ligt in wijk de Laar in Arnhem-Zuid. De praktijkpopulatie is gemêleerd, zowel qua leeftijdsopbouw als qua sociaal-economische status met relatief weinig ouderen. Wij zijn een opleidingspraktijk voor coassistenten van het radboudumc en voor praktijkassistentes.

 

Voor reacties en informatie:

https://hapbredasingel.praktijkinfo.nl/

 

026-3815159 (keuze 6 overleglijn)

 

Mw Maria ter Wee: mterwee@hotmail.com

Mw Sanne Nooteboom: s_nooteboom@hotmail.com