Huisartsplaats

Praktijk ter overname aangeboden in Purmerend.

  • unnamed2
  • OIP
Grote versie
Sinds:27 mrt 2022 om 12.12 uur
Type:aangeboden

Praktijk ter overname aangeboden in Purmerend.
Huisartsenpraktijk Metlik is een solo praktijk met een patiëntenpopulatie van van ruim 2500 patiënten. Na ruim 8 jaar de praktijk te hebben gerund, wil ik mijn functie als praktijkhouder neerleggen in januari 2023 in verband met mijn plannen om iets anders te gaan doen.


Het is een gezellige praktijk die al geruime tijd bestaat als onderdeel van ''Het gezondheidscentrum de Roos te Purmerend (een apart uitbouw van de Viervorst) en op een steenworp afstand van het centrum van Purmerend is gevestigd. In de buurt zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken aanwezig.


De praktijk zit in een modern medisch gezondheidscentrum met meerdere disciplines onder één dak; een logopediste, een fysiotherapeut, een prikpunt van het laboratorium, diëtiste, yoga, kinderpsychotherapeut en andere disciplines. De praktijkruimte neemt ongeveer 55% - 60% van van het gehele werkruimte van het GC de Roos.


Er heerst een goede onderlinge sfeer en verstandhouding in het centrum.


De praktijk:
De patiënten populatie is divers, er is weinig verloop van patiënten. 
Er is wegens groei van de gemeente voldoende input van nieuwe patiënten geweest en er is nog steeds een groeimogelijkheid van de praktijk. De praktijk is direct betrokken voor waarneming van ELV plaats in de viervorst voor passanten die opgenomen worden voor herstel naast aanleunwoningen van de verzorgingshuis de viervorst.
In de praktijk is 1 ervaren doktersassistente werkzaam, een huisartswaarnemer op de vrijdagen (niet gecontracteerd), POH-diabetes, doktersassistentes in opleiding en andere invalskrachten.


De praktijk is tevens een erkend stage leerbedrijf voor doktersassistentes en artsen in opleiding.
Wij hechten veel belang aan een opgewekte, opgeruimde werksfeer met korte lijnen en betrokkenheid van alle medewerksters in de praktijk.


Zo zorgen we, als hecht team, voor een stabiele, goed herkenbare praktijkomgeving voor onze patiënten.
Het is een goed lopende en modern geoutilleerde huisartsenpraktijk.
Geïnteresseerd geraakt?
Gaarne reacties naar : ki.metlik@zorgring.nl
of telefonisch : 06 - 44586343
Khalil Metlik, huisarts
Praktijkadres:
Rozenstraat 17, 1441HV Purmerend