Huisartsplaats

Praktijkovername Amstelveen

Sinds:01 okt 2021 om 16.04 uur
Type:aangeboden

Vacature Praktijkovername Amstelveen Westwijk (overname eerste helft 2022)


Beste toekomstige praktijkhouder,


Ben jij/zijn jullie op zoek naar een eigen praktijk? Onze praktijk is de nieuwe plek voor jou.


Huisartspraktijk Nap is sinds 2016 gevestigd in een prachtig nieuw gezondheidscentrum in een zeer goed te bereiken wijk in Amstelveen. Met deze geweldige patiëntenpopulatie kijk je aan tegen een leuke baan als huisarts, ondersteund door zeer vaardige medewerkers. Mede door de efficiënte manier van werken binnen onze praktijk, in combinatie met de samenstelling van de patiëntenpopulatie kan deze praktijk goed lopen op 1 fte huisarts voor 2600 patiënten. Wil je toch ondersteund worden door een extra huisarts, of wil je de praktijk liever als duo overnemen? Dan kan dat. In ons verzorgingsgebied gaat het bewonersaantal de komende jaren flink toenemen. Op de verdieping is voldoende ruimte voor extra inzet en/of uitbreiding.


Naast de vier ervaren assistentes werken ook de POH-somatiek, POH-ouderen en de twee POH’s-GGZ mee aan het bedienen van de patiënten. Het hechte en stabiele team zorgt voor een prettige werksfeer met korte lijnen en betrokkenheid. Je zult daarnaast onderdeel zijn van de maatschap met wie over en weer wordt waargenomen, sommige werknemers gezamenlijk in dienst zijn en waarmee wordt samengewerkt op bepaalde praktische onderwerpen. De maatschap wordt ondersteund door een praktijkmanager die veel niet-medisch inhoudelijke taken uit handen neemt. Onze huisartspraktijk is ook onderdeel van een wijksamenwerkingsverband en maakt deel uit van een HAGRO waar we onder andere afspraken hebben gemaakt rondom de invulling van diensten en waarneming in geval van ziekte.


Lijkt het je fijn om een zeer goedlopende, financieel gezonde praktijk over te nemen onder de rook van Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken hoe we dit op een fijne manier kunnen realiseren.


Reageren kan tot en met vrijdag 22 oktober 2021 middels een reactie op onderstaand mailadres.


Vriendelijke groeten,


Bert Nap, praktijkhouder


huisarts@praktijknap.nl