Huisartsplaats

Ter overname aangeboden huisartsenpraktijk in Dordrecht

Sinds:14 dec 2018 om 12.59 uur
Type:aangeboden

Na meer dan 30 jaar huisarts te zijn geweest wil ik m.i.v. 01-01-2020 stoppen en zoek een opvolger voor mijn praktijk. Voor serieuze kandidaten bestaat de mogelijkheid om in 2019 1 of 2 dagen per week op waarneembasis te komen werken.

Het betreft een NPA geaccrediteerde praktijk met 2100 patiënten op eigen naam in een gezondheidscentrum. De praktijk maakt deel uit van een duopraktijk, het leuke en enthousiaste team bestaat uit 3 praktijkassistenten en een POH somatiek in gezamenlijke dienst en een POH GGZ die op basis van detachering in de praktijk aanwezig is. In het gezondheidscentrum zijn tevens een apotheek en  2  fysiotherapeutenpraktijken gevestigd . Verder huren verloskundigen, een diëtiste en een psycholoog er praktijkruimten van de huisartsenpraktijk.

Het praktijkpand is in eigendom,  bij overname behoort zowel koop als huur tot de mogelijkheden.

De praktijk is gelegen in de aantrekkelijke wijk Oudelandshoek in Dordrecht. De leeftijdsopbouw is jonger dan de doorsnee praktijk, veel gezinnen met opgroeiende kinderen waar beide ouders werken.

De praktijk is aangesloten bij de zorggroep ZGWA voor ketenzorg modules: diabetes mellitus, COPD en CVRM.  Voor de diensten is de praktijk aangesloten bij de RHD Drechtsteden.

We maken gebruik van Micro-His ASP, zijn aangesloten bij het LSP. Er is een praktijkwebsite: www.huisartsenpraktijkamazone.nl

De praktijk is opleidingspraktijk voor huisartsen van het EMC en voor praktijkassistenten van het Da Vinci-college.

Voor reacties en informatie: ejwilhelmus@gmail.com, tel. na 19.00u: 078-6228700