Huisartsplaats

Waarnemend Huisarts (2 dagen pw)

  • Tecim header 02
Grote versie
Sinds:01 okt 2021 om 11.59 uur
Type:gevraagd

Huisartsenpraktijk Tecim is een relatief kleine, stadse huisartsenpraktijk, gehuisvest in een nieuw pand in Rotterdam. Een huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en twee doktersassistenten verlenen samen zorg aan 3200 patiënten. De sfeer in het team is informeel en laagdrempelig, de lijnen zijn kort. Consulten bij de huisarts duren gemiddeld 15 minuten.


Wie zoeken wij?

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale verrichtingen. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen in vernieuwing. De praktijk werkt met Medicom, het is prettig als je hiermee al ruime ervaring hebt. Onze patiëntenpopulatie is cultureel zeer divers, de voorkeur gaat daarom uit naar een vrouwelijke huisarts. Spreek je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend? Bijvoorbeeld Turks, Marokaans of Hindoestaans? Dan is dat een grote pré.


Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken. Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met onze praktijkmanager Cuma Ayhan op te nemen via cuma.ayhan@centrichealth.nl.