Huisartsplaats

Waarnemer/Hidha in Erica (Drenthe)

Sinds:19 jan 2022 om 09.04 uur
Type:gevraagd

Wil jij als waarnemer/ Hidha 1-2 dagen per week bij ons aan de slag en samen met ons dit jaar het nieuwe gezondheidscentrum in Erica vormgeven?

 

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Eisenga & Poorts is een gezellige huisartsenpraktijk op twee locaties in Erica. Wij bieden zorg aan ongeveer 5500 patiënten. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 1 PA, 1 PA i.o, 7 praktijkassistentes, 2 POH-S, 2 POH-GGZ en een praktijkmanager. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met wensen van patiënten.

 

Wat doen we op Erica?

We werken nu op 2 locaties en we richten ons op 1 nieuwe locatie (nieuwbouw) samen met een fysiotherapiepraktijk en apotheek die eind dit jaar gerealiseerd wordt. We willen in een nieuw concept preventieve activiteiten en chronische zorg samen met andere partijen gaan vormgeven. We denken aan: thuiszorg, fysiotherapie, psycholoog/GGZ en sociaal domein.

Al enkele jaren werken we samen met anderen in geïntegreerde ouderenzorg en is er een goede huisartsengroep.

 

Wie zoeken wij?

Door het stoppen van een collega zijn wij op zoek naar een huisarts voor 1-2 dagen per week, die ook een actieve bijdrage kan leveren aan de vormgeving van de nieuwe praktijk. Je start als waarnemer/Hidha en mocht je in de toekomst willen associëren dan is dat zeker mogelijk!

 

Wil jij ons team versterken?

Wil je werken in een enthousiast, actief en hecht team met ruimte voor eigen interesses? Wil je meedenken over de veranderingen in de huisartsenzorg op Erica?

Mail dan je brief met motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar manager-huisartsenerica@ezorg.nl. We zien uit naar je reactie!

 

Eerst meer informatie?

Dat kan! Bel of mail naar Taco Eisenga: 0591 – 303392 /  t.eisenga@ezorg.nl

 

Meer weten over Erica en omgeving?

Het dorp Erica hoort bij de gemeente Emmen. Erica heeft een uitstekend leefklimaat met een aantrekkelijk woningaanbod, meerdere basisscholen en een uitgebreid sportleven. Daarnaast bijv. een Wellness Hotel & Golf Resort en het Industrieel Smalspoor Museum. In het Bargerveen in natuurgebied Veenland kun je heerlijk wandelen. Emmen heeft met o.a. Atlastheater en Wildlands een ruim cultureel aanbod en er zijn uitstekende mogelijkheden tot voortgezet- en vervolgonderwijs.