Huisartsplaats

Word Vechtdal huisarts middenin de economische groeiregio Zwolle

Sinds:28 jan 2019 om 12.06 uur
Type:gevraagd

Met de Expeditie Huisarts Vechtdal zoeken vier apotheekhoudende huisartsen samen naar nieuwe collega’s. Voor de Krim, Gramsbergen, Lutten en Slagharen zoeken wij HIDHA’s, ZPP’ers en opvolgers. Met elkaar houden wij de huisartsenzorg in het Vechtdal sterk.


Wat wij zoeken:
Geen getrut. De praktijk heeft de hoogste prioriteit. Je verantwoordelijkheid is groot en daarmee je commitment ook. Jij staat – in nauwe samenwerking met je Vechtdal collega’s – garant voor kwalitatief goede huisartsenzorg in jouw praktijk. En alles wat daarbij komt kijken. Ook de apotheek. Naast arts zijn heb je dan ook ondernemersbloed. Je woont – eventueel samen met je gezin - bij voorkeur in de buurt want dat vind je gewoon fijn. Je houdt van het platteland in de toegankelijke economische topregio Zwolle. Je omarmt de nuchtere mentaliteit en pragmatische aanpak die zo kenmerkend is voor het Vechtdal. En hebt een passie om in de meest brede zin van het woord huisartsengeneeskunde te bedrijven. Niet van doorverwijzing naar doorverwijzing, maar zelf de touwtjes in handen en er alles aan willen doen om jouw patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vrijheid is voor jou belangrijk om je eigen praktijk op te bouwen. En dat je daarbij terug kunt vallen op je medehuisartsen in het Vechtdal is een fijne bijkomstigheid.

Bij ons draait het om samenwerking, dus wij horen graag hoe jij jouw rol ziet. Veel is bespreekbaar, dat vinden wij alleen maar leuk! Kijk voor meer informatie op onze speciale expeditie pagina.