Huisartsplaats

Huisarts (waarnemer of in loondienst) min 2 dgn p wk

  • portret quote over CH 22x
Grote versie
Sinds:12 okt 2021 om 16.21 uur
Type:gevraagd

Huisartsenpraktijk Medisch Punt Zuid is een moderne praktijk, waar 7.600 patiënten huisartsenzorg ontvangen op twee verschillende locaties. Er werken twee huisartsen, een praktijkondersteuner GGZ, twee praktijkondersteuners somatiek, vijf doktersassistenten, een internist, een arts, een psycholoog en een praktijkmanager. Het team van onze praktijk is hecht en saamhorig. De praktijk is onderdeel van Medisch Punt Zuid, een gezondheidscentrum waarin onder andere een apotheker, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog en  medewerkers van de thuiszorg participeren.

Wie zoeken wij?

Als huisarts breng jij iets extra’s mee, bijvoorbeeld een aanvullende specialisatie op het gebied van chronische zorg of speciale verrichtingen. Je bent initiatiefrijk, daadkrachtig, standvastig en in staat anderen mee te nemen

in vernieuwing. De praktijk werkt met Promedico, het is prettig als je hiermee al ruime ervaring hebt. Onze patiëntenpopulatie is cultureel zeer divers, de voorkeur gaat daarom uit naar een meertalige huisarts. Spreek je naast Nederlands, nóg een taal vloeiend? Bijvoorbeeld Turks, Marokkaans of Hindoestaans? Dan is dat een grote pré.

Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers werken.

Werk jij ook op basis van vertrouwen, samen, trots, moed, transparantie en bescheidenheid? En wil jij meebouwen aan de zorg van morgen? Dan nodigen we je van harte uit om contact met onze praktijkmanager Carolien Muffels op te nemen via carolien.muffels@centrichealth.nl.